Ügyfélszolgálat: +36704231190

Mancera Red Tobacco (60ml)
Mancera Red Tobacco (60ml)
35 990 Ft

Mancera Red Tobacco (60ml)

A kubai dohány és válogatott fűszerek melengető összjátéka nem hagyja hidegen egyetlen nő vagy férfi szívét sem. A Mancera Red Tobacco Eau de Parfum felébreszti olthatatlan vágyát, és az Ön lefegyverző vonzerejének titkos hozzávalója lesz. Az a szó, hogy ellenállhatatlan - enyhe kifejezés.

bódító vonzó fűszeres illat nőknek és férfiaknak egyaránt
igazán szexi kicsengésű a kettesben töltött romantikus percekhez
erőteljes aroma mindazoknak, akik figyelemre vágynak
Az illat összetétele
A szenvedély áradata a zöld alma és a fehér őszibarack friss gyümölcsös jegyeinek és a sáfrány, a fahéj, a tömjén és a szerecsendió virág keleties aromás koktéljának szokatlan kombinációval indít. A melegséget szépen fokozza a ritka nepáli oud fa is. Később a pacsuli és a mágikus jázmin egzotikus akcentusa kerülnek előtérbe. Az érzéki élményt az ámbra és a fehér pézsma intenzív forró jegyei erősítik tovább, amelyhez a földies vetiver és a vanília finom édessége keveredik. Mindezeken végigvonul a hihetetlenül elbűvölő fényűző kubai dohány.

Az illat története
Ha a csábítás képességét egy teljesen új szintre szeretné emeli, akkor Önnek a férfiaknak és nőknek készült 2017-es Mancera Red Tobacco illata lesz az igazi. A gondosan kiválasztott összetevők egy robbanékony keveréket hoznak létre, amely nem más, mint az érzékiség robbanása.
Nemek
Unisex
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
60 ml
Márka
Mancera
Raktáron
35 990 Ft
Részletek
Fejzöldalma, fahéj, agarfa, szerecsendió, sáfrány, körte, tömjén
Szívjázmin, pacsuli
Alapguajakfa, madagaszkári vanília, borostyán, szantálfa, dohány, haiti vetiver, fehér pézsma
Az illat fajtájafűszeres, fás
Adatok
Cikkszám
MRP677