Ügyfélszolgálat: +36704231190

Versace The Dreamer
Versace The Dreamer
17 990 Ft

Versace The Dreamer

A Versace The Dreamer azokat a férfiakat szólítja meg, akik egész életükben az álmaikat követik. Engedje meg Ön is, hogy magával ragadja a fantázia varázslatos világa! Merítsen Ön is erőt és energiát a Dreamer toalettvízből!

keleties, fás, virágos illat
az álmait követő férfi számára
nappali és alkalmi viseletként is hordható
Az illat összetétele
A fejillatban először a boróka, a tárkony és a fehér üröm tónusai jelennek meg, egy csodálatos erdei sétát felidézve. Ezeket ezután a liliom, írisz és len virágaromája váltja fel, amely egyedi, misztikus aurát varázsol az illat viselője köré, előidézve a test és a lélek harmóniáját. Az illat alapját a bódító dohány virág és a borostyán alkotják.

Az illat története
A Versace márka a parfümök világának igazi gyöngyszeme. Minden Versace illatot a kompromisszumoktól mentes olasz minőség és fényűzés jellemez. Az álmok bódító illatát megidéző The Dreamer eau de toilette 1996-ban jelent meg. A klasszikus görög formákat megidéző üvegcse a divatház ikonikus jegyeit viseli magán. Szerezze meg Ön is a Versace The Dreamer illatot, és minden álma valóra válik!

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), FRAGRANCE, LINALOOL, WATER, COUMARIN, HYDRAISOHEXYL, 3-CYCLOHEXENE, CARBOXALDEHYDE, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, COURAMIN, CINNAMAL, GERANIOL. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
50 ml
Márka
Versace
Raktáron
17 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
tárkony, boróka, üröm
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
nőszirom, liliom, Ien virága
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, dohány virága
Az illat fajtája
orientális
Adatok
Cikkszám
MRP649