Ügyfélszolgálat: +36704231190

Yves Saint Laurent Y
Yves Saint Laurent Y
49 990 Ft

Yves Saint Laurent Y

Merész, friss, csábos – az Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum új definíciót ad a férfiasságnak. Erősebb és intenzívebb változata az azonos nevű, 2017. évi Eau de Toilette illatának, és új fejezet kezdetét jelenti az Y generációhoz tartozó férfi történetének.

fougère illatkompozíció
nappal és este is viselhető
az illat arca Lenny Kravitz énekes
Az illat összetétele
Legelőször a csípős frissesség áradata érezhető, aminek a forrása a bergamott és gyömbér kombinációja. Ezt zamatos alma igyekszik ellensúlyozni, és ezen törekvését aldehidek és elemi támogatják. Szívillatában egyszerűen lenyűgöző a zsálya- és borókajegyek együttese, melyek az illat jellegzetes férfiasságát levendulával társulva garantálják. Mindezt geránium absolute erősíti. Az illatkompozíció érzéki alapját a vetiver, ámbrafa, tömjén és tonkabab akkordjainak társulása alkotja.

Az illat története
Az Yves Saint Laurent Y illat azt a férfit képviseli, aki már beteljesítette álmait, mégis elébe megy az új holnapnak és a további céloknak. Nem fél az előtte álló kihívásokkal szembenézni, és semmit sem könnyelműsködik el. Soha meg nem áll, és mindig is feszegetni fogja a saját határait.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Yves Saint Laurent
Raktáron
49 990 Ft
Részletek
Fej: aldehidek, alma, gyömbér, elemi, bergamott
Szív: levendula, zsálya, gólyaorr, boróka
Alap: borostyán, tonkabab, vetiverfű, tömjén
Az illat fajtája: fűszeres, fás
Adatok
Cikkszám
MRP628