Ügyfélszolgálat: +36704231190

Tom Ford Noir Extreme
Tom Ford Noir Extreme
46 990 Ft

Tom Ford Noir Extreme

A Tom Ford Noir Extreme férfi Eau de Parfum azoknak a férfiaknak született, akik jól ismerik a vágyaikat, és tudják, mi szerez nekik örömöt. Az illatkompozícióban egy ember két aspektusa ötvöződött: egyrészt a művelt, urbánus, másrészt az érzéki, nagyon privát oldal, amelyet gyakran elrejtenek a világ elől.

ámbrás illat fás jegyekkel
a Signature illatkollekció része
az illatot az azonos nevű és illatú kozmetikumok egészítik ki
Az illat összetétele
A gazdag fejjegyekben a fűszeres kardamom és a mandarinolaj ragyogó, citrusos jegyei dominálnak. Utánuk kulfi kezd illatozni, olyan akkord, amelyet egy réges-régi, királyi édesség ihletett. A teljes illatkompozíció az érzéki ámbra és az elegáns szantálfa alapjegyeire épül.

Az illat története
A Tom Ford Noir Extreme a Tom Ford Noir Eau de Parfum folytatása, amelyet most extravagánsabb felfogásban mutat be. A Noir Extreme a férfiak befelé és kifelé mutatott oldalainak elképzelését fejti ki, miközben a csábító aspektusokat az extremitásig fokozza. Olyan illat született, amely egy rendkívül érzéki, kifinomult és pulzáló erővel teli férfi képét tükrözi.

„A Noir Extreme a Noir férfi merész, fényűző oldalát ragadja meg. Ismeri a vágyait, bűnös szenvedélyeit, és tudja, mi szerez neki örömöt. Kedvét leli az élvezetekben. Ezt a titkos oldalát, mégpedig maximálisan kifejezve, azonban magának tartja meg.” – Tom Ford.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
Tom Ford
Raktáron
46 990 Ft
Részletek
Fej: kardamon, szerecsendió, keserűnarancs, sáfrány
Szív: jázmin, narancsfa virága, rózsa, kulfi, masztixfa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap:
borostyán, szantálfa, vanília, fás tónusok
Az illat fajtája: orientális, fás
Adatok
Cikkszám
MRP618