Ügyfélszolgálat: +36704231190

Paco Rabanne Invictus Victory (200ml)

A győzelmen kívül ezentúl nem ismer más célt. Az Önt sikerhez vezető eszköz a férfi Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum, amellyel megsokszorozhatja képességeit, és a vereséget törölheti a szótárából. Ezzel az illattal minden új kihívást gond nélkül fog venni. A legendás Invictus üveg ezúttal fényes fekete színt kapott. A feltűnőség érdekében a mély, matt fekete szín a kupakon is visszaköszön. A kompozíciót az üveg közepét díszítő arany V (Victory = Győzelem) koronázza meg, mely a győzelem szimbóluma. Két erő intenzív harca: a frissesség és érzékiség között.

intenzív, férfias illat friss és keleties jegyekkel
érezteti Önnel, hogy a győzelem karnyújtásnyira van
2021-ben mutatták be
Az illat összetétele
Az első pillanattól kezdve magával ragadja Önt egy adagnyi átható citrusos jegy és a rózsabors kombinációja, amely tömjénnel keveredik. Mindez meglepően lenyűgöző társítást teremt, és az aromás levendula jegyei festik alá. A vaníliával és ámbrás jegyekkel kiegészített, édesen melengető tonkabab formájában érzéki hullám érkezik.

Az illat története
A Paco Rabanne Invictus Victory illata igazi sokkot készített elő az Ön érzékei számára. Illatkompozíciójában karakteres frissesség csap össze magnetikus hatású érzékiséggel. Az eredmény egy olyan illat, amelyből sugárzik a hatalom. Ön hamarosan nemcsak az illat függőjévé válik, hanem a győzelem érzésének is részese lesz, amely vele jár.

Az Invictus üvegcséje most először jelenik meg fekete színben, hogy ezzel első pillantásra is utaljon csábító tartalmára. A matt kupak pedig ellentétet teremt az üvegcse fényes testével, amit ráadásul V betű díszít, és tovább fokozza az Eau de Parfum teljes intenzitását.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
200 ml
Márka
Paco Rabanne
Nincs raktáron
42 990 Ft
Részletek
Fej: citrom, rózsabors
Szívlevendula, tömjén
Alapborostyán, tonkabab
Az illat fajtájaorientális
Adatok
Vonalkód
3349668592388
Cikkszám
MRP444