Ügyfélszolgálat: +36704231190

Yves Saint Laurent Y EDP Intense
Yves Saint Laurent Y EDP Intense
46 990 Ft

Yves Saint Laurent Y EDP Intense

Elérkezett az önmegvalósítás ideje. Az Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum Intense Eau de Parfum-je szükséges mennyiségű adrenalint és magabiztosságot ad. AZ ÜVEG. A HŰVÖS ELEGANCIA KINYILATKOZTATÁSA – A Suzanne Dalton által megalkotott Yconic üveg egy merész új csavarral. Áttetsző, éjkék árnyalat, amely felerősíti a benne lévő illat frissességét és intenzitását.
virágos-fás illat
hosszantartó férfias illat
2023-ban mutatták be
Az illat összetétele
Az illatkompozíció az Y kollekcióra jellemző hűvösség és érzékiség kontrasztjára épül. Már bevezetésként a borókabogyó friss illata fogadja Önt. Egy idő után megszólal a levendula és a muskátli virágos jegyeinek összjátéka. Az illat intenzitását és érzékiségét a cédrusfa és a pacsuli kombinációja adja, amelyet a leghosszabb ideig érezni fog a bőrén.

Az illat története
Az Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum Intense Eau de Parfum-je a férfi illatok sikeres Y kollekcióját bővíti a férfiasság még intenzívebb kifejezésével. Erre a parfümcsaládra utal ismételten az üvegcse is. Megtartja elődeinek formáját, éles élekkel és egy jellegzetes ezüst Y betűvel, amely az egész dizájnt uralja.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Yves Saint Laurent
Raktáron
46 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, boróka, gyömbér
Szívlevendula, gólyaorr, zsálya
Alapcédrusfa, pacsuli, vetiverfű
Az illat fajtájagyümölcsös, virágos, fás
Adatok
Cikkszám
MRP629