Ügyfélszolgálat: +36704231190

Yves Saint Laurent Mon Paris
Yves Saint Laurent Mon Paris
32 990 Ft

Yves Saint Laurent Mon Paris

. A káprázatos Yves Saint Laurent Mon Paris női eau de parfum azokat a gyönyörű pillanatokat fejezi ki, melyek ráadásul a világ legromantikusabb városának, Párizsnak a kulisszái között játszódnak le.

a női gyöngédséget, bájt és szépséget szimbolizálja
nappali viseletre kiváló
fokozza személyes sármját, és stílust ad Önnek
Az illat összetétele
A zamatos gyümölcsök ízletes aromája már rögtön a nyitányában vonzó aurával öleli körül. Az édes szamóca, játékos málna, csábító körte és narancs akkordjait fedezi fel benne. Szívillata izgalmas, virágos esszenciákkal van tele. A mámorító jázmin itt a bazsarózsával társul. Alapillatát moha, cédrusfa, gurmand vanília és érzéki fehér pézsma alkotja.

Az illat története
Ez az eau de parfum úgy került megalkotásra, hogy Ön is bárhol és bármikor megélhesse a szenvedélyes és felejthetetlen párizsi utazást, amikor csak szeretné. A Mon Paris parfüm a szenvedélyes szerelem hangulatát testesíti meg. Ezt az atmoszférát sugározza az üvegcse is. Nehéz üvegből készült, és érvényre juttatja a benne rejtőző rózsaszín eau de parfum szépségét. 2016-ban jelent meg a piacon.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
Yves Saint Laurent
Raktáron
32 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
eper, málna, körte, bergamott, narancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
maszlag, bazsarózsa, narancsfa virág, arab jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, fehér pézsma, ambroxan, cédrus, moha, vanília
Az illat fajtájagyümölcsös, chypre
Adatok
Cikkszám
MRP735