Ügyfélszolgálat: +36704231190

Yves Saint Laurent Cinema
Yves Saint Laurent Cinema
58 990 Ft

Yves Saint Laurent Cinema

Érezze magát Ön is filmcsillagnak az Yves Saint Laurent Cinéma parfümöt viselve. A tündöklő, mindig reflektorfényben lévő, elegáns és magabiztos nő illata ez, aki tudja, hogyan vonja magára a figyelmet.

érzéki, elegáns illat
virágos, vaníliás, púderes jegyek
hosszan tartó illat
alkalmi viselet, különösen hűvösebb időben
Az illat összetevői
Az illat friss és finom fejjegyeiben a klementin, a mandulavirág és a ciklámen érződik. A szívben jázmin, bazsarózsa és amarillisz tárul elénk. Az alap meleg, testes és balzsamos a borostyán, a pézsma és a finom vaníliapor jegyeivel.

Az illat története
Az Yves Saint Laurent Cinéma a hírnévvel és reflektorfénnyel teli éjszaka. Figyelmet és csodálatot ébreszt. A csábító aroma Hollywood gyönyörű csillagait idézi, a romantikus filmek zsongító világát, a susogó estélyi ruhákat, a tökéletes frizurákat, a magas sarkúban suhanó, csipkeharisnyás szépségeket... Engedje, hogy a luxus selymes, bódító, jázminnal teli illata elcsábítja Önt. Az elegáns, aranyszínű üvegcsét a mozivásznon futó betűk ihlették. A 2004-ben megjelent illatot Jacques Cavallier készítette.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
90 ml
Márka
Yves Saint Laurent
Raktáron
58 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ciklámen, klementin, mandula
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
amaryllis, jázmin, bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, pézsma, vanília
Az illat fajtájaorientális, virágos
Adatok
Cikkszám
MRP725