Ügyfélszolgálat: +36704231190

Yves Saint Laurent Black Opium Le Parfum (50ml)
Yves Saint Laurent Black Opium Le Parfum (50ml)
44 990 Ft

Yves Saint Laurent Black Opium Le Parfum (50ml)

Az Yves Saint Laurent Black Opium Le Parfum női parfüm felejthetetlen élménnyé tesz minden egyes pillanatot. Elég csak egyszer megnyomni a permetfejet, hogy elnyelje Önt a gyengédség és a kivételes intenzitás váratlan kettőse.

melengető, vaníliás-kávés illat
tökéletes esti viseletként vagy különleges alkalmakra
az illat arca Zoë Kravitz színésznő
Az illat összetétele
A kompozíciót a körte és a mandarin üde és zamatos jegyei nyitják meg. Miután lecsengtek, szóhoz jut a jázmin és a narancsvirág édes-virágos illata, amelyet egy csipetnyi melengető fahéj fűszerez. Az alapillatban intenzíven kávés akkordok szállnak a bőrre, majd négyféle csábító vaníliás tónussal és fás pacsulival keverednek. Ezek a jegyek együttesen felejthetetlen illatélményt teremtenek.

Az illat története
A Black Opium Le Parfum női illat az ikonikus YSL Black Opium legintenzívebb változata. A fényes, fekete üvegcse haute couture megjelenése, amelyet az Yves Saint Laurent fekete vinylruhái ihlettek, Önt is el fogja varázsolni. A csillámló szív az üvegcse közepén az életteli illatot jelképezi. Ébressze fel csábos énjét, vesse bele magát az éjszakai életbe, és tegyen minden estét egyedülálló élménnyé.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
Yves Saint Laurent
Raktáron
44 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
őszibarack, zöld mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
arab jázmin, mirabolán, fahéj
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
kávé, vanília, pacsuli
Az illat fajtájagyümölcsös, virágos
Adatok
Cikkszám
MRP736