Ügyfélszolgálat: +36704231190

Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green
Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green
37 990 Ft

Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green

Az Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green női Eau de Parfum azonnali energiaadagot ad, amely egész éjszaka kitart. Egyenesen ultra nőiesnek fogja magát érezni vele. Kihangsúlyozza az Ön érzékiségét, serkenti a kísérletezés vágyát és új, akár illegális, izgalmas élmények megszerzését. A Black Opium Illicit Green a Black Opium illatcsalád legújabb tagja. Az illat kifejezi az Yves Saint Laurent couture különlegességét, a színek kifejező erejét és az emlékezetes pillanatok hangulatát.

ínyenc virágos illatok
2022-ben mutatták be
Nathalie Lorson, Honorine Blanc, Marie Salamagne és Olivier Crespa alkotása
Az illat összetétele
Az illat a körte, a krémes fügelevél és a lédús zöld mandarin tónusaival nyílik meg. Egy idő után megjelenik maga a füge, valamint a fényes jázmin és narancsvirág. Az illatkompozíció alapját az elmaradhatatlan kávéakkord képezi, amelyet vanília és pacsuli egészít ki.

Az illat története
Az Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green illat alkotóit az alkoholmentes koktél – a moktél – ihlette meg. Egy képzeletbeli shakerben, amely az illatkompozíciót képviseli, a kávé tónusait – a Black Opium ikonikus illatát – a lédús zöld mandarinnal és a fügével kombinálták.

A kultikusan csillogó üvegcsét ezúttal egy zöld ablak díszíti, ami Yves Saint Laurent 1971-es divatjára utal. Akkoriban megdöbbent a világ, mára pedig ez a feltűnő árnyalat tökéletesen kiemeli az illat karakterét.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
75 ml
Márka
Yves Saint Laurent
Raktáron
37 990 Ft
Részletek
Fejmandarin
Szívfüge
Alapkávé
Az illat fajtájavirágos, fás
Adatok
Vonalkód
3614273642880
Cikkszám
MRP455