Ügyfélszolgálat: +36704231190

Xerjoff Erba Pura
Xerjoff Erba Pura
91 990 Ft

Xerjoff Erba Pura

Szicíliai nyaralásra repíti illatával a Xerjoff Erba Pura Eau de Parfum. Egyedi illatkompoziciója unisex - így férfiak és nők is viselhetik, és ideális társ a mindennapi viseletre.

általános viseletre, de különleges alkalmakra is
gyümölcsös-orientális illat
frissítő, citrusos illat
Illat összetétele
A Xerjoff Erba Pura Eau de Parfum illata egy igazán lédús, frissítő koktéllal indít amelyben a szicíliai narancs és citrom keveredik a calabriai bergamottal. Szíve igazán telt, gyümölcsös, mindezt pedig az érzéki alap hozza egyensúlyba, amelyben kibontakozik a csábító pézsma, melengető borostyán, és az édeskés, madagaszkári vanília illata.

Illat története
Feltűnő, jellegzetes formájú türkiz kék flakon azonnal a trópusi nyaralásra emlékeztet. A Xerjoff Erba Pura Eau de Parfum unisex illata elnyeri szívét minden nőnek, és férfinak, aki kedveli az egzotikus, gyümölcsös tónusokat. Tökéletes társ a mindennapokra, és a forró, nyári hónapokban elengedhetetlen kiegészítő.
Nemek
Unisex
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Xerjoff
Raktáron
91 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, szicíliai citrom, kalabriai bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyümölcs
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, borostyán, madagaszkári vanília
Az illat fajtájacitrusos, orientális, gyümölcsös
Adatok
Cikkszám
MRP668