Ügyfélszolgálat: +36704231190

Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision (50ml)
Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision (50ml)
33 990 Ft

Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision (50ml)

Vágjon neki az éjszakai kalandnak a sötétség leple alatt. A Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision férfi Eau de Parfum rejtélyes aurába borítja és felébreszti a környezetében lévők vágyát az eddig ismeretlen felfedezésére.

titokzatos aromás illat fekete fűszerekkel átitatva
nagyon férfias és egyúttal érzéki hangulatú
esti és különleges alkalmakra ajánlott viselet
Az illat összetétele
Először a szokatlan citromos frissesség és a fekete fűszerek lenyűgöző összefonódása találkozik az érzékeivel, élén a szerecsendióval, szegfűszeggel, fekete chilivel és borssal. Ezután a titokzatos zöld gyanta kezd dominálni az aromás zsályával. A tömjén füstös tónusai a csábító fenyő fás akkordjaival mágneses vonzerőt csempész a kompozícióba.

Az illat története
Minden éjszaka páratlan kihívást jelent. A Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision 2020-as férfiillata ellenállhatatlan, hajnalig tartó vonzerővel és sármmal fegyverzi fel Önt. Az ikonikus Viktor & Rolf Spicebomb Eau de Parfum éjszakai verziója érzéki jellegű, dúskál a fekete fűszerekben. A fényűző üvegcse megerősíti a tökéletes benyomást, természetesen ezúttal sötét, fekete kivitelben.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
Viktor & Rolf
Raktáron
33 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fekete bors, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
absolut pisztácia masztikó, rozmaring, muskotályzsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tömjén, fenyő
Az illat fajtájaaromás, fűszeres
Adatok
Cikkszám
MRP732