Ügyfélszolgálat: +36704231190

Viktor & Rolf Bonbon
Viktor & Rolf Bonbon
27 990 Ft

Viktor & Rolf Bonbon

A Bonbon egy időtlen érzés, amely tisztán arra hív, hogy az örömöt üldözd.
Az autoerotikus érzékszervi élményektől elcsábítva, aki Bonbon illatot visel, parfümbe öltözteti magát. A Viktor & Rolf Bonbon női Eau de Parfum fényűző finomsággá válik a bőrén. Finom karamelles tónusai, amelyek minden alkalommal elcsábítják, áthatják az egész illatkompozíciót.

gyümölcsös-virágos, ínyenc illat
időtlen illat élményekre vágyó hölgyeknek
hűvösebb évszakokra ideális
Az illat összetétele
Az egész kompozíción átvonul a finom karamellaroma, amely a többi összetevő jelenlétében fokozatosan átalakul. Először az őszibarack, a narancs és a mandarin tónusai indulnak el vele, majd a karamellt kiegészíti a bájos narancsfa virágja és a titokzatos jázmin. A melengető ámbra, a cédrus, a guajak- és a szantálfa fás esszenciájával adnak a kompozíciónak mélységet és intenzív kicsengést, és elkísérik az illat végéig.

Az illat története
A 2014-es Viktor & Rolf Bonbon női illat olyan mint egy ellenállhatatlan desszert, amely egy csapásra megszépíti a napját, és máris kérne belőle még egy falatot. A z ínyenc karamellaroma minden olyan nőt megszólít, aki szereti alaposan kiélvezni az élet édes pillanatait.

Az egyedülálló bonbon alakú üvegcse egy igazi mestermű. A technikai összetettsége ellenére is sikerült a tökélyre vinni. A toalettasztal kincseként arra emlékezteti hogy mindenki maga írja a történetét, és egyedül Ön dönthet arról, hogy mikor és hogyan szerez örömet érzékeinek.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
Viktor & Rolf
Raktáron
27 990 Ft
Részletek
Fej: narancs, mandarin, őszibarack
Szívj: ázmin, narancsfa virága, karamell
Alap: guajakfa, cédrus, borostyán, szantálfa
Az illat fajtája: gyümölcsös, virágos
Adatok
Vonalkód
3605521879905
Cikkszám
MRP490