Ügyfélszolgálat: +36704231190

Valentino Voce Viva Intensa
Valentino Voce Viva Intensa
62 990 Ft

Valentino Voce Viva Intensa

Hangosabb és intenzívebb – ilyen az Ön hangja, egyben a Valentino Voce Viva Intensa női Eau de Parfum is, amely azért keletkezett, hogy ezt ünnepelje.

virágos illat karakteres fás jegyekkel
2021-ben mutatták be
a Valentino Voce Viva parfüm intenzívebb utódja
Az illat összetétele
Az illat a bergamott nevű citrusféle ragyogó jegyeivel és zamatos mandarinnal nyit. Utánuk hamarosan a fényűző narancsvirág kezd illatozni, amelyet a jázmin aromája fokoz tovább. Ez a virágos társítás egészen az erős függőséget okozó alapillatig vezeti el Önt, amely kristálymoha és bőséges mennyiségű vanília alkot.

Az illat története
2020-ban mutatták be a Voce Viva Eau de Parfumöt, amelyet a női hangnak, az egyik legintimebb érzéknek szenteltek. A Valentino Voce Viva Intensa egy évvel később követte, hogy fokozott intenzitásával folytassa a női hang ünneplését, és mindenkit arra biztasson, hogy váltsa valóra az álmait.

Nagyvonalúbb és intenzívebb illatkompozíciója mellett ez az illat az üvegcse sötétebb tartalmában is eltér az elődjétől. Magát az üvegcsét szintén sötétebb vörös kupak díszíti. A jellegzetes V alakú szegecsek és bevágások azonban megmaradtak, így már az első pillantásra a Valentino divatházra emlékeztetnek.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Valentino
Raktáron
62 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, mandarin virága
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
arab jázmin, narancsfa virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Bourbon vanília, moha
Az illat fajtájavirágos
Adatok
Cikkszám
MRP728