Ügyfélszolgálat: +36704231190

Valentino Voce Viva
Valentino Voce Viva
34 990 Ft

Valentino Voce Viva

A Valentino Voce Viva Eau de Parfum nőknek virágos légkörbe burkolja Önt, és nőiessége minden oldalát kiemeli, amely előtt ez a harmonikus és erős függőséget okozó illat is tiszteleg.

melengető jegyekkel kísért, gyümölcsös illat
a női hangot ünnepli
2020-ban mutatták be
Az illat összetétele
Ahogyan a tarka színek örömet szereznek az érzékeknek, épp úgy varázsolja el Önt a friss olasz bergamott és az édes, zamatos mandarin kombinációja. Utánuk az illatkompozícióban a Valentino-ház luxusdarabjait idéző gazdagság bukkan fel, mégpedig a narancsvirágnak és a gardéniának köszönhetően. Végül a vanília, amely a lecsengésben válik a leginkább hangsúlyossá, gondoskodik róla, hogy ez az illat váljon az Ön új függőségévé.

Az illat története
A Valentino Voce Viva megszületését nem csak az vezérelte, hogy elvarázsolja a hölgyek érzékeit. Azért született, hogy megérintse a szíveket és viselőjét arra bátorítsa, hogy álmait valóra váltsa. Az illat a hangra, egy nagyon intim női tulajdonságra utal. Nem véletlen, hogy arca Lady Gaga lett, aki a kortárs nemzedékek egyik ikonja és osztozik a Valentino márka értékeiben.

A sima, négyszögletű üvegcsét rovátkák díszítik, a rajta áthatoló fény pedig az aranyszínű parfümön keresztül kiemeli a V alakú oldalsó vágásokat is. Az aranyszínű kupakról nem hiányozhatnak a Valentino márkára jellemző szegecsek sem, amelyek itt karakteres, modern elemek.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
Valentino
Raktáron
34 990 Ft
Részletek
Fejolasz bergamott, vörös mandarin
Szívnarancsfa virág, gardénia
Alapvanília
Az illat fajtájavirágos
Adatok
Cikkszám
MRP592