Ügyfélszolgálat: +36704231190

Valentino Born In Roma Coral Fantasy Uomo (100ml)

Róma városába invitálja, hogy a naplementében gyönyörködhessen a Valentino Born In Roma Coral Fantasy Uomo Eau de Toilette uraknak.

az örök város gyönyörű naplementéi inspirálták
hozzá illő, női változatban is kapható
virágos illat friss akkordokkal
Az illat összetétele:
A friss, színes almás akkordokkal kelti fel figyelmét a Born in Roma Coral Fantasy Uomo amely gyümölcsös, csípős modernitást biztosít. Aromás, melengető tónusaiért a zsálya felel, amely új dimenziót kölcsönöz az ikonikus illatnak. Remekül illik a frissítő tónusokhoz, és intenzívebbé teszi az illat auráját. Érzékiségét a dohánynak köszönheti amely erős, gazdag, és melegséget, hosszantartó komfortérzetet biztosít.

Az illat története:
Az olasz palazzókra faragott minták ihlette, és eredetileg bőrárukhoz készült tüskék a Maison Valentino egyik legikonikusabb szimbóluma a parfüm flakonján is megjelenik. A Római erő megtestesítője, színvilága naplementére emlékeztet, kompozíciója pedig a csodálatos örökségének ünneplése sajátos pillanatban.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
100 ml
Márka
Valentino
Nincs raktáron
40 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
piros alma, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
zsálya, gólyaorr, absolut vanília
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
dohánylevelek, pacsuli, absolut vanília
Az illat fajtájagyümölcsös
Adatok
Cikkszám
MRP715