Ügyfélszolgálat: +36704231190

Trussardi Riflesso Blue Vibe (100ml)
Trussardi Riflesso Blue Vibe (100ml)
18 429 Ft

Trussardi Riflesso Blue Vibe (100ml)

A Trussardi Riflesso Blue Vibe férfi Eau de Toilette pontosan az illat, amelyre szüksége van ahhoz, hogy bármikor és bárhol önbizalmat nyerjen. Ez az olasz, jellegzetesen férfias illat nem csak Önt csábítja el, hanem minden nőt a környezetében. Egyszóval ellenállhatatlan lesz tőle! A Riflesso alapcsaládot kiegészítő új férfi illatot Milánó nyüzsgése, dinamizmusa és kultúrális múltja ihlette. Egy ellentétekkel teli illat: friss és meleg, elegáns, mégis lázadó.

keleties, fás illat
modern férfiaknak
egész napos viseletre
Az illat összetétele
Először a citrusos juzu, az aromás davana és az illatos rum tökéletes összjátéka szerez örömet érzékeinek. Az erős üröm, a törökmogyoró és a bódító muskátli akkordjai lépnek fel az illat szívében. Az érzéki bőr és az ámbra fa fejezi be az illatot, amelyet nagyszerűen kiegészít a dohány.

Az illat története
Az illat a férfilélekbe való utazás. Az illatkompozíció alkotója az elismert parfümőr, Veronique Nyberg. A Trussardi Riflesso Blue Vibe illat 2019-ben került bemutatásra, és rövid idő alatt férfiak ezreit hódította meg az egész világon. A feltűnő üvegcse Carl Colombo tervező műhelyéből származik.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
100 ml
Márka
Trussardi
Raktáron
18 429 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rum, yuzu, davana
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gólyaorr, üröm, dió
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
dohány, bőr, borostyán
Az illat fajtája
orientális, fás
Adatok
Cikkszám
MRP204