Ügyfélszolgálat: +36704231190

Trussardi My Name
Trussardi My Name
19 990 Ft

Trussardi My Name

Hagyja, hogy megihlesse az olasz életstílus, amely egyszerűen mindenkinek jól áll. Önnek is jól áll majd az olasz női Trussardi My Name Eau de Parfum, mely kiemeli előnyeit és hangsúlyozza a szexepiljét. Olyan elbűvölő lesz benne, mintha csak a milánói luxusbutik ruháját öltötte volna magára. A Trussardi MY NAME üveg maga a nőiesség: vizuális értelmezése a finom, női csábításnak. Ovális, puha kupakja ezüst hálóval burkolt, mely emlékeket és „retro bájt” idéz, vágyat, harmóniát és bensőséges, személyes kapcsolatot ébreszt a nő és a parfümje között.

keleties-virágos illat
temperamentumos nőnek
nappali és esti viseletre
Az illat összetétele
Az érzéki játékot a fehér ibolya és a kunkor kombinációja nyitja meg, majd a szívillatban a mámorító orgona, érzéki pézsma és a tiszta liliom is társul hozzá. Ámbrával tökéletesen kiegészített alapillatát a vanília édes jegyei hatják át.

Az illat története
Ez az Aurelien Guichard híres parfümőr műhelyéből származó parfüm 2013-ban jelent meg a piacon. Elegáns üvegcséjét Antonio Citterio formatervező tervezte. Arca pedig nem más, mint maga Gaia Trussardi.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Trussardi
Raktáron
19 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
heliotrop, fehér ibolya
Szív: pézsma, liliom, orgona
Alap: borostyán, vanília
Az illat fajtája: orientális, virágos
Adatok
Vonalkód
8011530850029
Cikkszám
MRP505