Ügyfélszolgálat: +36704231190

Trussardi My Land (100ml)
Trussardi My Land (100ml)
21 089 Ft

Trussardi My Land (100ml)

Burkolja magát olyan ellenállhatatlan és érzéki illatba, melynek köszönhetően igazi olasznak érezheti magát. A férfi Trussardi My Land Eau de Toilette a napfényes olaszországi atmoszférát és az összetéveszthetetlen olasz stílust rejti magában. Neve arra a hazaszeretetre utal, amely mindnyájunkban ott lakozik. Az otthon utáni vágyódás illata.

aromás illat
a Trussardi márka Olaszországhoz való kötődését fejezi ki
mindennapos viseletre ideális
Az illat összetétele
Nyitányát a felfrissítő mandarin és a játékos bergamott összjátéka adja, melyhez a szívillatban csatlakoznak a levendula részegítő és az ibolya édes akkordjai is. Magában az alapillatban, mely a leghosszabb ideig kíséri majd, az érzéki tiszta bőr, a tonkabab, a kasmírfa és az összetéveszthetetlen vetiver mutatja meg magát.

Az illat története
A parfüm a Trussardi márka és az olasz Milánó közötti erős kötődésre mutat rá. A szülőföld és a szülőváros iránti szeretetet, valamint a hazatérés örömét szimbolizálja. Legalább ennyire figyelemreméltó a valódi bőrrel díszített, luxus kivitelű üvegcse is.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
100 ml
Márka
Trussardi
Raktáron
21 089 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ibolya, levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vetiverfű, bőr, kasmírfa
Az illat fajtája
aromás
Adatok
Vonalkód
8011530830021
Cikkszám
MRP110