Ügyfélszolgálat: +36704231190

Trussardi Donna
Trussardi Donna
21 990 Ft

Trussardi Donna

Emelje ki szépségét egy eleganciával, érzékiséggel és önbizalommal teli illattal! A Trussardi Donna női Eau de Parfum a virágok és a ritka fafélék fátylába burkolja önt, és vele minden helyzetben bájosnak és magabiztosnak érezheti magát. El sem gondolkodnia azon, hogy a férdiak mit gondolnak Önről.

friss, keleties-virágos illat, amelyet a hidegebb hónapokra ajánlunk
eleganciával és bájjal teli illatkompozíció
csábító illat, amelynek köszönhetően a férfiak a lábai előtt fognak heverni
Az illat összetétele
A gyümölcsök és a yuzu alkotta fejillattal frissesség és életerő kerül az előtérbe. A virágos szívillatban, amelyben gyengéd jázmin, ízletes narancsvirág és vonzó tavirózsa rejtőzik, elegancia és stílus bukkan fel. Legvégül a selymes szantálfa, az egzotikus pacsuli, a melengető cédrus és a mindent átlengő vanília kényeztetik, és hosszú időn át az öröm kellemes érzésével hatják át.

Az illat története
A Trussardi Donna női Eau de Parfum-öt a márka alapításának századik évfordulójára, 2011-ben mutatták be ünnepélyes keretek között. Az egyszerű formákat alkalmazó üvegcse tökéletesen megfelel a tiszta, elegáns és nagyon nőies illatnak. Az aranyszínű fémkupak magasba emelt korona hatását kelti. Legyen királynő minden pillanatban!
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Trussardi
Raktáron
21 990 Ft
Részletek
Fej: yuzu, gyümölcsös tónusok
Szívj: ázmin, narancsfa virága, lótusz
Alap: cédrus, szantálfa, vanília, pacsuli
Az illat fajtája: orientális, virágos
Adatok
Vonalkód
8011530820022
Cikkszám
MRP486