Ügyfélszolgálat: +36704231190

Tom Ford Ombré Leather Parfum
Tom Ford Ombré Leather Parfum
64 990 Ft

Tom Ford Ombré Leather Parfum

A Tom Ford Ombré Leather Parfum uniszex parfüm illatkompozíciója az amerikai vadnyugat jellegzetes szabadságát és érzékiségét ragadja meg. Az azonos nevet viselő eredeti Eau de Parfum erőteljesebb interpretációját képviseli, melyben a parfüm még jobban hangsúlyozza a gazdag és bőrös illatjegyeket.

virágos-bőrös luxusillat
a Signature illatkollekció része
uniszex parfüm – nők és férfiak is viselhetik
Az illat összetétele
Az Ombré Leather parfüm a Pyralone Natsublim® összetevő dohányillatával bontakozik ki, amelyet ibolyalevél absolut kísér. Ezt követően megjelennek a Boisiris íriszes jegyei is. Az illatkompozíció alapját a fekete bőr és a cédrus fás illata alkotja. Ahhoz, hogy az illatkompozíció igazán kibontakozhasson, felvitele után ne dörzsölje a bőrön.

Az illat története
A kontrasztos fehér címkés, üvegből készült matt üvegcsében rejtőző Tom Ford Ombré Leather parfümhöz magát Tom Fordot is különleges kapcsolat fűzi: „Egyes illatok kifejezetten az életem valódi aspektusait ragadják meg. Például az Ombré Leather illat minden egyes tónusa gyermekkorom Nyugat-Amerikáját idézi fel bennem. Az Ombré Leather parfüm töménységében a vad, féktelenül érzéki eredeti illatot követi ... annak felerősített megnyilvánulása.“ – Tom Ford
Nemek
Unisex
EdP/EdT
Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Tom Ford
Raktáron
64 990 Ft
Részletek
Fejcédrus, lila levél
Szívarab jázmin, orrisz gyökér
Alapfás tónusok, dohány, bőr
Az illat fajtájabőrös
Adatok
Vonalkód
888066075145
Cikkszám
MRP426