Ügyfélszolgálat: +36704231190

Tom Ford Ombré Leather EDP
Tom Ford Ombré Leather EDP
54 990 Ft

Tom Ford Ombré Leather EDP

Talán semmi más nem nyújtja olyan kivételesség érzését, mint a Tom Ford Ombré Leather unisex Eau de Parfum.

virágos, bőrös illat
uniszex illatkompozíció – férfiaknak és nőknek is
texturált illatkompozíció
Az illat összetétele

A fűszeres kardamom jegyei már az alapillatban magukra vonják a figyelmet, majd hamarosan a valódi jázmin virágos jegyeivel, de legfőképpen a fekete bőr felejthetetlen illatával keverednek. A csábító illatkompozíciót a pacsuli bódító tónusai teszik teljessé, amelyek hibátlan szimbiózist alkotnak a mohával és az ámbrával. Ne dörzsölje a bőrre permetezett parfümöt, hogy az illatkompozíció megfelelően bontakozhasson ki.

Az illat története

Férfiak és nők számára egyaránt alkották meg a Tom Ford Ombré Leather illatát, amelyet a messzi sivatag és a tág, nyílt terek ihlettek. A parfüm a függetlenség és a belülről fakadó szabadság gondolatát, emellett a szüntelen előrelépés vágyát fejezi ki. A sivatag porát is megidézi, amely felemelkedik a kavargó szélben.

Az Ombré Leather réteges kompozíciója sziklás tájra emlékeztet, és úgy bontakozik ki, mint a hegyvonulatok, amikor a nap a láthatár fölé emelkedik. A bőr illata férfiak és nők testén is leleplezi zabolátlan oldalukat.„Az Ombré Leather mélyen texturált illat, amely tapintható érzékiséget éget Önre. Ennek köszönhetően az ember különlegesnek, szépnek és kívánatosnak érzi magát.” – Tom Ford
Nemek
Unisex
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Tom Ford
Raktáron
54 990 Ft
Részletek
Fej
kardamon
Szív
valódi jázmin (arab), bőr
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, borostyán, moha
Az illat fajtája
bőrös

Adatok
Vonalkód
888066075145
Cikkszám
MRP532