Ügyfélszolgálat: +36704231190

Tom Ford Noir
Tom Ford Noir
48 990 Ft

Tom Ford Noir

A Tom Ford Noir Eau de Parfum a férfi külső és a belső oldala közötti ellentétének kifejezése. Az első egy stílusos úriember alakját ölti magára, ahogyan a külső világnak mutatja magát. A másikat csak kevesen ismerik, ugyanis a testi érzékiségnek ad utat, amely a tökéletes szabású öltöny alatt rejtőzik. Mutassa meg magát!

Az eredmény egy kifinomult illat, ikonikus akkordokkal, kizárólag a legfinomabb összetevők felhasználásával, és úgy elkészítve, ahogy csak a Tom Ford tudja.

ámbrás illat fás és fűszeres jegyekkel
kiemeli minden férfi önbizalmát
az illatot azonos nevű parfümözött kozmetikumok egészítik ki
Az illat összetétele

Elsőként az olasz bergamott citrusos jegyeit ismeri fel egy csipet fekete borssal. Ehhez hamarosan csatlakoznak a szerecsendió és a bolgár rózsa tónusai. Tiszta melengető akkordok alkotják az egész alapillatot, amelyben az ámbra és a vanília uralkodnak. A bőrre való felvitele után ne dörzsölje be az illatot, hogy az illatkompozíció megfelelően kibontakozhasson.

Az illat története

A Tom Ford Noir illat lényege már magán az üvegcsén tükröződik. A fekete szín itt az eleganciát és egyúttal a titokzatosságot jelképezi. Az illatot a minden férfiban ott rejlő dualitás inspirálta.

„A Noir illata megörökíti, hogy sok férfi kifinomult külsővel rendelkezik, mégis van egy olyan személyes oldaluk, amelyet csak kevesen ismernek. Ez az ellentét teszi őket lenyűgözővé.“ – Tom Ford.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Tom Ford
Raktáron
48 990 Ft
Részletek
Fej
bergamott, ibolya, kömény, vasfű, rózsabors
Szív
gólyaorr, szerecsendió, toszkán írisz, bolgár rózsa, fekete bors, muskotályzsálya
Alap
cibet, borostyán, Opoponax, vanília, vetiverfű, pacsuli levele, bőr, benzoin, styrax
Az illat fajtája
aromás, fűszeres
Adatok
Vonalkód
888066000079
Cikkszám
MRP530