Ügyfélszolgálat: +36704231190

Tom Ford Metallique

Hódoljon be ennek az erős függőséget okozó illatnak, amely önfejű és merész – ilyen a Tom Ford Metallique női Eau de Parfum. Virágos illatkompozíciója a nőiességet testesíti meg, amely modern, lüktető és legszebb virágában van. A Tom Ford Métallique üvege az illat ragyogó szépségét tükrözi vissza. Krómos felületű, ezüstös üvegben, arany tónusú fémcímkével csomagolva

virágos, aldehides illat
érzéki fehér virágok és függőséget okozó aldehidek találkozása
exkluzív fém üvegcse
Az illat összetétele
Elsőként a bergamott nevű citrusféle varázsolja el Önt, mellette egy csipetnyi rózsaborssal és Orupur® olajjal. Természetesen nem hiányozhatnak az aldehidek sem – nagyon könnyed lecsengéssel, amely második bőr benyomását kelti. A fémesen hűsítő fejillat hamarosan galagonya és kunkor fehér virágaival találkozik. Az illatkompozíció alapját az ambrette és a perui balzsam melengető tónusai adják, amelyek hatásos kontrasztot teremtenek a hűsítő fejjegyekkel. Ne dörzsölje a bőrre permetezett parfümöt, hogy az illatkompozíció megfelelően bontakozhasson ki.

Az illat története
A Tom Ford Metallique nemcsak illatkompozíciójával fedi fel a fém szépségét. A tökéletesen sima, ezüstszínű üvegcse arany címkéje és kupakja teljessé teszi a ragyogó, nőies illat karakterét.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
Tom Ford
Nincs raktáron
50 989 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, aldehidek, rózsabors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
galagonya, heliotrop, gyöngyvirág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
perui balzsam, szantálfa, vanília, ambrette
Az illat fajtája
virágos, aldehides
Adatok
Vonalkód
888066089289
Cikkszám
MRP316