Ügyfélszolgálat: +36704231190

Tom Ford Black Orchid Parfum

A Black Orchid illata a legerősebb verziójában, amely valaha is létrejött – ez a Tom Ford Black Orchid Parfum uniszex parfüm. Az eredeti ikonikus Black Orchid intenzívebbé vált, hogy teljes mértékben felfedje mámorító hatását és érzékiségét. A csábító áttörés hatását megünnepelve az illat elegáns arany üvegben kapható.

keleties chypre illat
a Signature illatkollekció része
uniszex parfüm – nők és férfiak számára is alkalmas
Az illat összetétele
Elsőként az ilang-ilang mámorító jegyei jelennek meg rummal ötvöződve, amelybe mintha belemerülne a virág. Felismerhetők a fekete szarvasgomba tónusai is. Később a hipnotizáló fekete orchidea és a csábító fekete szilva bontakoznak ki. Nem hiányzik a pacsuli sem az alapillatból. A bőrre való felvitele után ne dörzsölje be az illatot, hogy az illatkompozíció megfelelően kibontakozhasson.

Az illat története
A Tom Ford Black Orchid Parfum parfüm a „tökéletes virág“ utáni kutatás alapján született meg, Tom Ford interpretációjában – azaz elegánsan, tisztán és kifinomultan. „Mindig is megszállottan kerestem a legsötétebb fekete orchideákat. Számomra valóban ez a tökéletes virág. Elegáns. Fényűző. Csak egy baj volt vele, hogy nem létezett...“ – Tom Ford

Az üvegcse arany színárnyalata ezen nőknek és férfiaknak is szóló illat csábító jellegének ünneplése. Aranyba borult az egész, az aljától a kupakjáig.
Nemek
Unisex
EdP/EdT
Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Tom Ford
Nincs raktáron
61 990 Ft
Részletek
Fej: szilva, szarvasgomba
Szívfekete orchidea, rum, ylang-ylang
Alappacsuli
Az illat fajtájavirágos
Adatok
Vonalkód
888066112727
Cikkszám
MRP446