Ügyfélszolgálat: +36704231190

Thierry Mugler Angel Nova
Thierry Mugler Angel Nova
40 990 Ft

Thierry Mugler Angel Nova

Legyen az, aki lenni szeretne. Legyen sztár! A női Mugler Angel Nova Eau de Parfum támogatni fogja abban, hogy megélje azt az álmát, ami mindeddig csak a képzeletében volt jelen. Erőteljes illat a modern hősnő számára, aki valóra váltja az álmait, és álommá teszi a valóságot
A virágok királynője itt egy egyedi rózsa, a természetfeletti rózsa megalkotásában teljesedett ki.

fás aláfestésű, gyümölcsös-virágos illat
támogatja a viselője elbűvölőségét, magabiztosságát és szépségét
színtisztán nőies, intenzíven érzéki illat
Az illat összetétele
A megszagolása utáni első pillanatokat gyümölcsös jegyek uralják, élükön a finom málnával. Kis idő elteltével teljességében kibontakozik a virágok királynője, a rózsa. Rendkívül mámorító kicsengése a hagyományos lepárlás és az innovatív technológia eredménye. Az illat az Akigalawood fás jegyeivel fokozatosan csendesedik le.

Az illat története
A Mugler Angel Nova ihletőjéül az álmait beteljesíteni akaró nő szolgált. Üvegcséje nem csupán gyönyörű dizájnban készült, de újra is tölthető, így kíméli a környezetet.

Ki más lehetne az illat arca, mint a bájos színésznő, Toni Garm. Ez pedig az általa megtestesített és sugárzott magabiztosságnak és erőnek köszönhető.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. LINALOOL. LIMONENE. GERANIOL. CITRONELLOL. COUMARIN. CITRAL. CITRIC ACID. ANISE ALCOHOL. DISODIUM EDTA [C3758A.1] A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Thierry Mugler
Raktáron
40 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
málna
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bolgár rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Akigalawood®
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos, fás
Adatok
Vonalkód
3439600049862
Cikkszám
MRP349