Ügyfélszolgálat: +36704231190

Thierry Mugler Alien Goddess Intense
Thierry Mugler Alien Goddess Intense
44 990 Ft

Thierry Mugler Alien Goddess Intense

Egy illat, amely minden nőt a saját kivételességének elfogadására ösztönöz

Minden nőnek azt üzeni, hogy fogadja el a kivételességét. A hölgyek számára készült Mugler Alien Goddess Intense Eau de Parfum illatban fogalmazza meg ezt a kihívást.Ez az új üveg, amely felületén a fény intenzív tükröződéssel hatol át, arany ombré hatással lett díszítve, hogy visszatükrözze fényét, mint a napfelkeltét, az optimista jövő ígéretét. Az érzéki és vibráló üveg fényes nőiességet idéz, amely erejének és mágnesességének mértékével vibrál.

virágos illat fás és ámbrás illatjegyekkel
az illat Marie Salamagne és Nathalie Lorson alkotása
2022-ben mutatták be
Az illat összetétele
Először a lágy kókusz hihetetlenül krémes illatával kápráztatja el, majd a citrusos bergamott ad ragyogást a kompozíciónak. Ezután csodálatos tüneményként lép színre a jázmin tea és jázminvirág. Lecsendesülő szakaszában a vanília, az érzéki benzoeviasz és kasmerán bűvöli el.

Az illat története
A hölgyek számára készült Mugler Alien Goddess Intense parfüm elődje, az Alien Goddess nyomdokait követi. Az a nő, akit ez az illat képvisel, korlátlan belső erővel bír, és izzó fény hajtja előre. Az illat karizmája és hatása most még erőteljesebb és még mindig virágzó. Az illatkompozíció hangsúlyos bergamott, jázmin és vanília jegyei is ezt jelenítik meg.

Maga a mágikus talizmánra emlékeztető üvegcse is már első pillantásra a sugárzó nőiességet idézi meg. Ferdén csiszolt, arany ombré hatású, átlátszó üvegén átüt a borostyán színű Eau de Parfum ragyogása. Az üvegcse maga az optimista jövőt ígérő napkelte.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
60 ml
Márka
Thierry Mugler
Raktáron
44 990 Ft
Részletek
Fej: bergamott, kókusz
Szív:jázmin, jázmin tea
Alap:vanília, benzoin, kasmírfa
Az illat fajtája:virágos, fás
Adatok
Cikkszám
MRP627