Ügyfélszolgálat: +36704231190

Thierry Mugler Alien Goddess
Thierry Mugler Alien Goddess
36 689 Ft

Thierry Mugler Alien Goddess

Vegye át a Mugler Alien Goddess női Eau de Parfum által megtestesített napistennő küldetését. Ez a parfüm a napsugarak káprázatos ragyogását és pozitív energiáját kölcsönzi Önnek. Az a nő, aki az Alien Goddess Eau de Parfum-öt viseli, tökéletes összhangban van testével és lelkével. Misztikus és izzó napsugárzás veszi körül.

keleties illat virágos és fás jegyekkel
2021-ben mutatták be
az Alien Goddess parfüm üvegcséje újratölthető
Az illat összetétele
Az első illatolástól kezdve, egészen az utolsó illatjegyek lecsendesüléséig ragyogó, varázslatos és végül szellemi jelenésként érzékelhető háromsíkú élménnyel örvendezteti meg. Ragyogásáról a kókusszal aláfestett bergamott sziporkázó citrusos illata gondoskodik. Utána a nőiesség és érzékiség szimbóluma, a fehér jázmin és a kunkor jelenik meg a legerőteljesebben. Végezetül a békesség és remény kifejezéseként a vanília és kaszmerán lép színre.

Az illat története
A Mugler Alien Goddess illatát alkotói, Marie Salamagne és Nathalie Lorson parfümőrök a napfény ragyogó és jóságos ölelő karjaként fogalmazták meg. Ez az Eau de Parfum abba a misztikus világba viszi Önt magával, amelyben a napistennőé a főszerep. Ő visz fényt a sötétségbe, ő teszi jobbá a világot és ő válik gyógyító ajándékká.

A Mugler Alien Goddess parfüm a nőiesség és remény üvegcsében rejtőző ígérete. Ez az aranyos árnyalatokba burkolt, fémes lakkozású üvegcse a napfelkeltét idézi meg, így tökéletes kiemeli a ragyogó illatkompozíciót.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
60 ml
Márka
Thierry Mugler
Raktáron
36 689 Ft
Részletek
összetétel
indiai jázmin, bergamott, madagaszkári vanília, kaszmerán
Az illat fajtája
virágos, fás
Adatok
Vonalkód
3439601204611
Cikkszám
MRP318