Ügyfélszolgálat: +36704231190

Thierry Mugler A*Men Pure Havane

A legfinomabb kubai szivarok luxusos illatára emlékeztet a Mugler A*Men Pure Havane Eau de Toilette. Dohányos illata igazán férfias és magával ragadó. Ideális választás a borongós, őszi időjáráshoz, főként esti viseletre. Azok számára készült, akik imádják a minőségi alapanyagokat.

aromás, dohányos illat
hidegebb időjáráshoz
esti viseletre
Illat összetétele:
Már az alapjában érezhetjük a dohány illatát, amely az édes mézzel keveredik. Szívét az édes vanília, csábító pacsuli és a kakaóbab alkotja. Legtovább bőrén a különleges labdanum és a meleg borostyán marad meg amely az illat alapját alkotja. Ideális illat különleges alkalmakra és esti viseletre.

Illat története:
A Mugler harmadik férfi illata, amely a különleges parfümök kedvelőit elvarázsolja. A Men Pure Havane dohányos illata remek kiegészítője minden elegáns férfinak. Az illatot maga Thierry Mugler tervezte és 2011-ben jelent meg. Illatát leginkább a hidegebb téli és őszi időben fejti ki.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
100 ml
Márka
Thierry Mugler
Nincs raktáron
31 090 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
dohány, méz
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kakaóbab, vanília, pacsuli
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
labdanum, borostyán
Az illat fajtája
aromás
Adatok
Vonalkód
3439600025828
Cikkszám
MRP321