Ügyfélszolgálat: +36704231190

SUPERZ. x GIAJ AURA (50ml)
SUPERZ. x GIAJ AURA (50ml)
34 000 Ft
ÚJ

SUPERZ. x GIAJ AURA (50ml)

SUPERZ. x GIAJ AURA (50ml)
SUPERZ. x GIAJ AURA (50ml)
A Daddy Cool nagy sikere után megérkezett legújabb közös illatunk Giajjal.

Annyira komplexen keverednek benne az illatjegyek, hogy az már önmagában egy új világot és egységet alkot, ami rendkívül fenséges és izgalmas. Ennek a mixnek az alapjai a gyönyörűen és játékosan édes gyümölcsök, mint a szeder, a körte és frissen vibráló bergamot.
Ezen kívül az elegáns szantálfa, egy csipetnyi luxus oud és a csábító szexi praliné keveredik benne a kellemes, előkelő pézsmával kiegészítve.

Az igazán nagy rutinnal rendelkezők egy finom szellővel kiérezhetik a bőrükön párolgó Aurából a kardamom, sáfrány és rózsabors jegyeket is, amik igencsak megalapozzák a tartósságát.

Minden lépésednél egy misztikus aura fog körbeölelni, amitől minden körülötted lévő örömmel közeledik majd hozzád, hiszen át akarják érezni azt a varázst, ami körbe vesz Téged.

Ez az illat hozzáad a karakteredhez és segít elmélyülni abban az inspiráló, vágyakkal teli hangulatban, ami éppen megbabonáz Téged.
A kreatív és ínyenc emberek nagy figyelemmel fognak kísérni Téged és tudni akarják, mitől látnak másnak, magabiztosabbnak és izgalmasabbnak, mint egy szürke hétköznapi embert.

Nem véletlen, hogy ez a parfüm egy rendkívül kreatív ember nagy szerelme, Giaj-é.
Általa most Ti is megtapasztalhatjátok, miért is meggyőződése, hogy több ezer parfüm tesztelése és beszerzése után elhozott a SUPERZ-el valami igazán történelmit és korszakalkotót.

Fedezd fel Te is az AURA lenyűgöző világát
Nemek
Unisex
EdP/EdT
Extrait De Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
SUPERZ. x GIAJ
Raktáron
34 000 Ft
Adatok
Vonalkód
MRP2000
Cikkszám
MRP2000