Ügyfélszolgálat: +36704231190

SUPERZ. Sweet Darkness
SUPERZ. Sweet Darkness
32 000 Ft

SUPERZ. Sweet Darkness

SUPERZ. Sweet Darkness
SUPERZ. Sweet Darkness
A legjobban úgy tudnám jellemezni, hogy ha lenne egy szuper gazdag, sötét szuperhős, biztos, hogy ez az illat illene a legjobban hozzá!

Igazán titokzatos és rejtélyes férfiaknak/hölgyeknek ajánljuk, akik egyben izgalmasak, kiszámíthatatlanok és egyediek. Ennek az illatnak megvan a saját személyisége, mély, veszélyes, erős, de mégis édes és csábító. Már a jegyek felépítése is elképesztő:
édes ámbrával nyit, amit a füst megbolondít, mindez a jellegzetes, eredeti oud olajon fekszik, amire ráépül a dohány, a cannabis és az enyhe kávé egy zöldes jegy kíséretében. Bombasztikus egyveleg és nem is gondolnánk, milyen extrém illat is keletkezik a végén.
Kifejezetten intenzív, ősszel és télen dominál a legjobban, tavasszal és nyáron pedig előbújnak szelíden a zöldes jegyek, a domináló édes és fás jegyek mellett.
A rafinált nők (amennyiben férfi a viselője. Ha pedig nő a viselője akkor meg *rafinált férfiak) érteni fogják ezt az illatot, és tágra nyílt szemekkel fognak Téged figyelni. Olyan nők, akik úgy igazán szeretik játszani a játékot. Egy ilyen nőhöz egy ilyen illat a randira "veszélyes", persze pozitív értelemben, hiszen lehengerlő lesz.
Komoly üzletekhez az oud alapú parfümök mindig jók, hiszen a világ legdrágább olaj alapanyagáról beszélünk. Mindig is a dominanciát üzeni az illat, amit azonnal felfedeznek az asztal túloldalán ülök.
Szóval nem véletlenül kapta a nevét "édes sötétség", egy igazán rejtélyes és vad illat. Az egész napomat megváltoztatja, ha ez van rajtam.


5x10 ml Extrait De Parfum kiadásunk amely az unió által egyik legmagasabb parfümolaj tartalommal rendelkezik. (kb. 20% parfümolaj tartalom)
Mitől más az Extrait De Parfum-ünk a többitől?
Fontos volt számunkra, hogy a legminőségibb hordozó anyagokkal hígítsuk a parfümolajat így 0% vízzel és csökkentett alkohol oldattal vegyítettük a terméket és olyan hordozó anyagokat kapott az oldat ami kíméletesebb a bőrhöz. Továbbá a parfümolaj molekulákat a bőrre való kifújásnál nem bontja így azok nem párolognak el az alkohollal együtt hanem a bőrön/felületen maradnak amely lehetővé teszi, hogy az illatok tartósabban maradhassanak a kifújt felületen.

A SUPERZ. az egész unióban védjegyeztetett márka melynek bármely tartalmi másolása azonnali jogi következményt von maga után!
Nemek
Unisex
EdP/EdT
Extrait De Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
SUPERZ.
Raktáron
32 000 Ft
Adatok
Vonalkód
MRP375
Cikkszám
MRP375