Ügyfélszolgálat: +36704231190

SUPERZ. Noble
SUPERZ. Noble
44 000 Ft

SUPERZ. Noble

SUPERZ. Noble
SUPERZ. Noble
A neve beszél az illat helyett! Noble azaz Nemes. Ahogy megérzed, keresed az emlékképeket, melyekhez kötheted.
Lehet, hogy ezek az emlékek még nem is léteznek?! Valami teljesen mást kapsz ettől a csodától, mint bármely más illattól. Ha a több száz vagy ezer éves történelem leggyönyörűbb művészi alkotásait illatba lehetne önteni, valahogy így érződne. Rendkívül részletes, semmihez sem hasonlítható! Elvarázsol és az első illatozása után csak csendben ülsz, és rakod össze magadban a végtelen ihletet, amit kaptál tőle. Egyértelműen az ámbra a leghangsúlyosabb benne. Szokatlan párosításokkal, egzotikus virágokkal és rózsával, de mégis a karamell, a bőr és a pézsma úgy átalakítja ezt az egyveleget, hogy ha nem írnánk le, talán fel sem ismernéd, amit illatozol. Ne felejtsük el a vaníliát se, ami ezt a történelmi csodát megdobja és hihetetlenül vonzóvá varázsolja.
Ez az illat olyan, mintha örökké tartana. Reggel elég belőle egy kellő távolságból indított fújás, nagyon maximum kettő, de nem ugyanarra a helyre, és 8 óra múlva is úgy fogod érezni, mintha nem rég helyezted volna fel magadra.
Egyértelműen illatfelhőről beszélünk, emelett nagyon komoly az intenzitása és ahogy feljebb említettem, a tartóssága is.
Randira? Hmm... (Az illat unisex) Az a nő vagy férfi, aki kellőképp mély érzelmileg és értelmileg is, ők elképesztően vonzónak, elegánsnak és lehengerlőnek fogják tartani ezt az illatot. Szóval: bátran!
Alapvetően 4 évszakos, de nyáron inkább esti parfümként javasoljuk!
Nemek
Unisex
EdP/EdT
Extrait De Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
SUPERZ.
Raktáron
44 000 Ft
Részletek
Összetevők/ Ingredients: ALCOHOL DENAT, PARFUM, ISOPROPYL MYRISTATE, DIPROPYLENE GLYCOL, COUMARIN, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, CINNAMAL, CITRAL, GERANOL.
Adatok
Vonalkód
MRP554
Cikkszám
MRP554