Ügyfélszolgálat: +36704231190

SUPERZ. Finom Istálló
SUPERZ. Finom Istálló
34 000 Ft

SUPERZ. Finom Istálló

SUPERZ. Finom Istálló
SUPERZ. Finom Istálló
"A "Finom Istálló" elnevezés már önmagában nevetségesnek hangozhat, hiszen ki ad ilyen nevet egy parfümnek?
Hát mi! Miért is telitalálat ez az elnevezés? Sok százszor hallottuk már a bemutatótermünkben, hogy sok laikus az agárfa (oud), szantálfa és a bőrös illatokat az istállóhoz hasonlítja. Persze tréfából mondogatja mindenki, de gondoltuk akkor rákontrázunk és egy igazán nehéz, rendkívül domináns és erős illatot el is nevezünk "Istálló"-nak. De nem szimplán csak istálló, hiszen le sem tudnánk tagadni, hogy ez az illat ugyanakkor elbűvölő, elegáns és szexi is, így muszáj volt a "Finom"-at is hozzátennünk. Így még extrábban hangzik! Egy biztos, ezt az elnevezést nem fogja egyik érdeklődő sem elfelejteni és pont ez volt a célunk! :)

Illatjegyekről: Első szaglásra érezhető benne az agárfa és a szantálfa érzéki illata, emellett a csipetnyi sáfrány adja a parfüm eleganciáját, míg a bőrös jegyek a luxus és a minőség érzetét keltik.
Az illat további rétegeiben érezhető a fehér pézsma finom és kifinomult illata, melyet a rózsa és a jázmin szirmai tesznek még különlegesebbé. Az édes vanília és ámbra magukkal ragadnak, míg a fahéj pikáns és meleg hangulatot áraszt.
Az illat kerekedésekor a frissítő bergamot és málna adnak egy könnyed feelinget, amely élettel tölti meg a parfüm viselőjét.

Alapítónk, Szerencsés Szabolcs egy dubai-i lóversenyen érzett nagyon hasonló illatokat, így az ihlet egyik helyszíne és alapja is a lovakhoz köthető. Persze nem a "lószag" , ami a legközelebb áll ehhez a parfümhöz, sokkal inkább az elit réteg, akik megjelennek ilyen versenyeken. Figyelem: EZ AZ ILLAT RENDKÍVÜLI ILLATFELHŐVEL RENDELKEZIK!
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Extrait De Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
SUPERZ.
Raktáron
34 000 Ft
Adatok
Cikkszám
MRP697