Ügyfélszolgálat: +36704231190

SUPERZ. Feel
SUPERZ. Feel
26 000 Ft

SUPERZ. Feel

SUPERZ. Feel
SUPERZ. Feel
Upgradeltük illatunkat! Ezentúl még intenzívebb, még komplexebb!
Egy nagyon különleges parfümolajról beszélünk, ezért is "Feel" a neve, tehát érzés, mivel egy igazi életérzés illatról beszélünk.
Nehéz pontosan körbe írni, mert nagyon komplex és pont a komplexitása miatt nagyon feltűnő, különleges, de nem túl tolakodó. Egy nagyon kiegyensúlyozott illatról beszélünk, mely rendkívül magabiztos, és ahol az illatjegyek remekül egybeolvadnak.
Elsőre egyértelműen a lila növényeket, az íriszt, ibolyát és a levendulát érezzük, amit gyönyörűen körbeölel a körte, a finom fás jegyek, amit a púderessége lágyít.
Fúh, igazán lenyűgöző. A lila növényeknek köszönhetően nagyon tiszta, markáns, iszonyú magabiztos, férfias illatot kapunk.

A SUPERZ. Feel elnevezését a Robbie Williams Feel c. szám ihlette. Hangolódj rá Te is! https://www.youtube.com/watch?v=iy4mXZN1Zzk&ab_channel=robbiewilliamsvevo

Olyan férfiaknak ajánljuk, akik szeretik a stabilitást, a kiegyensúlyozottságot és a magabiztos megjelenést. Olyan férfiakon tudom elképzelni, akik már túl vannak a heves időszakukon, nyugodtak, fókuszáltak, nem stresszelnek, élik az életüket, átélik a valós érzelmeket, nem felületesek, hanem igazán valódiak.
Ezek a férfiak tudják mit akarnak, nem rohannak sem a siker után, sem a nők után, mert tudják: mindegyik vagy már van az életükben vagy jönni fog magától. Kiváló, kifejezetten ízléses illat, ami magával ragadó magabiztosságot áraszt.


50 ml Extrait De Parfum kiadásunk amely az unió által egyik legmagasabb parfümolaj tartalommal rendelkezik. (kb. 20% parfümolaj tartalom)
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Extrait De Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
SUPERZ.
Raktáron
26 000 Ft
Részletek
Összetevők/ Ingredients: ALCOHOL DENAT, PARFUM, ISOPROPYL MYRISTATE, DIPROPYLENE GLYCOL, COUMARIN, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, CINNAMAL, CITRAL, GERANOL.
Adatok
Vonalkód
MRP571
Cikkszám
MRP571