Ügyfélszolgálat: +36704231190

SUPERZ. Chambord
SUPERZ. Chambord
28 000 Ft

SUPERZ. Chambord

SUPERZ. Chambord
SUPERZ. Chambord
Chambord illatunk egy francia kastélyról kapta a nevét. Egy igazi úri építmény, tele eleganciával.
Nem tolakodó és nem húz maga után illatfelhőt, inkább egy visszafogott, bőrközeli, nagyon finom, rejtélyes, de ugyanakkor a fahéjtól és vaníliától kifejezetten vonzó, gyönyörűen elegáns illat.
Viselője egyértelműen kifinomult, művelt, érzéki és intelligens. Nagyon komplex illat, de egyáltalán nem megosztó. Párod biztos, hogy értékelni fogja, egy igazi bújós parfüm.
A 2 legjobb szó rá: fenséges és mértékletes.
Négy évszakos, ősszel és télen fog a legjobban tarolni, de a tavaszi és nyári napokon is kiválóan működik.
Intenzitása: kiváló.


5x10 ml Extrait De Parfum kiadásunk amely az unió által egyik legmagasabb parfümolaj tartalommal rendelkezik. (kb. 20% parfümolaj tartalom)
Mitől más az Extrait De Parfum-ünk a többitől?
Fontos volt számunkra, hogy a legminőségibb hordozó anyagokkal hígítsuk a parfümolajat így 0% vízzel és csökkentett alkohol oldattal vegyítettük a terméket és olyan hordozó anyagokat kapott az oldat ami kíméletesebb a bőrhöz. Továbbá a parfümolaj molekulákat a bőrre való kifújásnál nem bontja így azok nem párolognak el az alkohollal együtt hanem a bőrön/felületen maradnak amely lehetővé teszi, hogy az illatok tartósabban maradhassanak a kifújt felületen.

A SUPERZ. az egész unióban védjegyeztetett márka melynek bármely tartalmi másolása azonnali jogi következményt von maga után!
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Extrait De Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
SUPERZ.
Raktáron
28 000 Ft
Adatok
Vonalkód
MRP382
Cikkszám
MRP382