Ügyfélszolgálat: +36704231190

SUPERZ. Amber & Woods

SUPERZ. Amber & Woods
SUPERZ. Amber & Woods
Sok tesztelő hasonlította a híres Baccarat Rouge illathoz, azonban ez az illat egy 100% egyedileg kivitelezett illatvilág és kizárólag a SUPERZ-nél megtalálható az egész világon. Bár valóban a tesztelők jól érzik, hogy ámbrás és sáfrányos alapok megegyeznek az édeskés jegyekkel együtt a Baccarat kiadásával. Ugyanakkor a jellegzetes markáns fás illat (cédrus) valami teljesen új amit a szelíden hozzárakott földes jegyek mélyítik egy kis keserű mandula kíséretével.
Tényleg zseniális. Ezért is állítjuk magabiztosan, hogy minden rekordot hivatott megdönteni ez a parfüm.
Randihoz egyértelműen ajánljuk viszont tökéletes üzleteléshez is. Felejthetetlen és rendkívül addiktív illat. A parfüm rajongók nagy szerelme.
Abszolút tartósnak és intenzívnek mondható, bárhol és bárkikkel legyél egy környezetben ezzel az illattal mindig kifogsz tűnni a többiek közül és minden igazán jó ízlésű személy fel fog rá figyelni.
Négy évszakos mestermű és unisex.
Mind a Woods és Vanille kiadásunk körülbelül 67-70 különböző illatvilágból tevődik össze. Ez adja az elképesztő komplexitását.


5x10 ml Extrait De Parfum kiadásunk amely az unió által egyik legmagasabb parfümolaj tartalommal rendelkezik. (kb. 20% parfümolaj tartalom)
Mitől más az Extrait De Parfum-ünk a többitől?
Fontos volt számunkra, hogy a legminőségibb hordozó anyagokkal hígítsuk a parfümolajat így 0% vízzel és csökkentett alkohol oldattal vegyítettük a terméket és olyan hordozó anyagokat kapott az oldat ami kíméletesebb a bőrhöz. Továbbá a parfümolaj molekulákat a bőrre való kifújásnál nem bontja így azok nem párolognak el az alkohollal együtt hanem a bőrön/felületen maradnak amely lehetővé teszi, hogy az illatok tartósabban maradhassanak a kifújt felületen.

A SUPERZ. az egész unióban védjegyeztetett márka melynek bármely tartalmi másolása azonnali jogi következményt von maga után!
Nemek
Unisex
EdP/EdT
Extrait De Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
SUPERZ.
Raktáron
30 000 Ft
Adatok
Vonalkód
MRP372
Cikkszám
MRP372