Ügyfélszolgálat: +36704231190

SUPERZ. Abu Dhabi
SUPERZ. Abu Dhabi
32 000 Ft

SUPERZ. Abu Dhabi

SUPERZ. Abu Dhabi
SUPERZ. Abu Dhabi
Tökéletesen definiálja Abu Dhabi-t. Csábító, fényűző, luxus, arab illatfelhő.
Hiába van kiemelkedően meleg az Emírségekben, az ott élők szívesen hordanak édes és oud-os illatokat. Az édes oldalát a parfümnek az ámbra és a vanília adja, ami a fás, oud-os jegyekkel tökéletesen keveredik. Ezt egészíti ki a tonkabab, a forró fűszerek, és sáfrány. Viszont a bolgár rózsától lesz igazán izgalmas és egyedi.
Rendkívül különleges, komoly illatcsíkokat fogsz magad után hagyni, ráadásul sok órán keresztül, hiszen egy kitartó illatról beszélünk.

Abszolút 4 évszakos, randihoz simán hordható. Unisex, amitől sem a férfiaknak, sem a hölgyeknek nem szabad megijedni. Mindkét nemnél gyönyörűen működik. A férfiakon az édes és fás, oudos jegyek, a hölgyeken pedig az édes, rózsás jegyek dominálnak jobban. Egy igazi remekmű lett, érdemes volt rá 7 hónapot várni!


50 ml Extrait De Parfum kiadásunk amely az unió által egyik legmagasabb parfümolaj tartalommal rendelkezik. (kb. 20% parfümolaj tartalom)
Nemek
Unisex
EdP/EdT
Extrait De Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
SUPERZ.
Raktáron
32 000 Ft
Részletek
Összetevők/ Ingredients: ALCOHOL DENAT, PARFUM, ISOPROPYL MYRISTATE, DIPROPYLENE GLYCOL, COUMARIN, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, CINNAMAL, CITRAL, GERANOL.
Adatok
Vonalkód
MRP566
Cikkszám
MRP566