Ügyfélszolgálat: +36704231190

Ralph Lauren Ralph
Ralph Lauren Ralph
25 689 Ft

Ralph Lauren Ralph

Hölgyeim, ajándékozzák meg magukat bármikor egy kis szabadságérzettel és kötetlenséggel. A Ralph Lauren Ralph női Eau de Toilette Önt is azonnal elcsábítja friss és vidám jegyeivel, amelyek szabadabbá teszik napját nemcsak Önnek, hanem mindenkinek, akivel kapcsolatba kerül.

gyümölcsös, virágos illat
a szabadságérzetet és a függetlenséget testesíti meg
nappali viseletre ideális
Az illat összetétele
Már a kezdeti jegyekben megérkezik a mandarin és a lédús alma frissessége, amelyet az illatcserje emel ki. A szívillatban megtalálhatjuk ismét az illatcserjét, ezúttal magnóliával és boróniával kombinálva. Az alapillathoz tartozik az elbűvölő pézsma. Az egész illatkompozíción végigvonul a frézia, amely ott rejlik a parfüm szinte minden fázisában.Teljes összetevőlista

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, T-BUTYL ALCOHOL, CITRONELLOL, CITRAL, DENATONIUM BENZOATE (F.I.L. D190307/1). A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
100 ml
Márka
Ralph Lauren
Raktáron
25 689 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
illatvirág, alma, frézia, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
illatvirág, borónia, magnólia, frézia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, frézia
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos
Adatok
Vonalkód
3360377009363
Cikkszám
MRP243