Ügyfélszolgálat: +36704231190

Ralph Lauren Polo Deep Blue

A hűvös óceán és a buja szigetek inspirálták a Ralph Lauren Polo Blue Deep Blue parfümöt. Illata igazán könnyed és az önfeledt nyári napokra emlékeztet. Ideális választás minden elegáns, kalandvágyó férfinak a melegebb hónapokra.

általános viseletre, de különleges alkalmakra is
elegáns, sportos férfinak
fás aromás illat
Illat összetétele
Nyitó tónusai az édeskés, ínycsiklandozó, mangóval indulnak, amelyet a grapefruit és a bergamott egészít ki. Szívében pedig a virágos tónusok varázsolnak el, a gólyaorr, muskotályzsálya és az egzotikus ciprus illat fromájávan. Az illat alapja a hosszú nyári napokra emlékeztet tengeri tónusaival, amit a csábító pacsuli, a különleges fehér pézsma és a fenyőgyanta egészít ki.

Illat története
A Polo Deep Blue eau de parfum 2020-ban jelent meg. Alkotója Carlos Benaim, aki tökéletesen megörökítette a nyár esszenciáját. A a nyugodt óceánra, és a tengerparton töltött napokra emlékeztet. Ezt jól tükrözi letisztult flakonja is, amely kék színekben pompázik. A Ralph Lauren legkoncentráltabb illatai közé tartozik.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
75 ml
Márka
Ralph Lauren
Nincs raktáron
27 889 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, mangó, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
muskotályzsálya, gólyaorr, ciprus
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tengeri tónusok, fehér pézsma, pacsuli, fenyőgyanta
Az illat fajtája
aromás, fás
Adatok
Vonalkód
3605972230560
Cikkszám
MRP196