Ügyfélszolgálat: +36704231190

Ralph Lauren Polo Classic
Ralph Lauren Polo Classic
28 989 Ft

Ralph Lauren Polo Classic

Ikonikus férfi illat, amelyet egész évben viselhet. A Ralph Lauren Polo Green eau de toilette kellemes, fás illatú és igazán sokoldalú, akárcsak a klasszikus Polo felsők. Az ikonikus férfiillat, amely a fenyő, a bőr és a dohányesszencia jellegzetes, merész, férfias akkordjaival magában foglalja a fajtiszta sporthagyomány gazdag örökségét.

mindennapi viseletre
sportos férfiaknak
fás, chypre illat
Illat összetétele:
Már az illat első tónusai magával ragadóak. A borókabogyó keveredik a köménnyel, bazsalikommal és az aromás korianderrel. Szívében a jellegzetese fenyőt érezhetjük, amelyet a bőr emel ki és a kamilla, az egyetlen virágos tónus harmonizál. Alapjában a dohány, csábító pacsuli, különleges cédrusfa és borostyán bontakozik ki.

Illat története:
Az illat 1978-ban alkotta Carlos Benaim. Egy igazán klasszikus férfi illat, amelyet idő és tapasztalat tesztelt. Fás tónusait a flakon zöld színe is jól kiegészíti, amelyet csak az arany logó és kupak díszít. Kifinomult, férfias, karizmatikus, akárcsak viselője.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
118 ml
Márka
Ralph Lauren
Raktáron
28 989 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kömény, boróka
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fenyő, kakukkfű, szegfű
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
moha, pacsuli, borostyán
Az illat fajtája
chypre, fás
Adatok
Vonalkód
3360372012825
Cikkszám
MRP195