Ügyfélszolgálat: +36704231190

Prada Paradoxe Intense
Prada Paradoxe Intense
61 990 Ft

Prada Paradoxe Intense

Egy nő önfelfedezésének intenzív aláírása. A Paradoxe Intense egy vitathatatlanul erőteljes illat, amely a nőiesség lehengerlő és titokzatos kifejeződése. Az eredeti illat különböző aspektusai felerősödtek, hogy olyan gazdag illatélményt érjenek el, amelyben a tipikusan a kifinomult illatokhoz társított összetevők új intenzitással jelennek meg, kiemelve az illat paradoxonát. Az ötletet a finom jázminvirág erős hangsúlya és az ámbra átölelő melegsége hangsúlyozza.

virágos-borostyán illat fás jegyekkel
az illat arca Emma Watson
újratölthető palack
Az illat összetétele
Az illat feltárja a finom összetevők paradox intenzitását: a jázminvirág finomságát és az ámbra akkord melegségét. A kompozíció érzékiségét Ambrofix™ fokozza. A magával ragadó fás jegyeket egy merész mohás akkord követi.

Az illat története
A Prada Paradoxe illatcsalád palackja egy újra felfedezett ikonikus háromszög. Az üvegcse formáját lekerekített szögek lágyítják, míg az illat rózsaszín színe kontrasztot alkot a márka mélyfekete címerével.

A palackot úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb anyagfelhasználás mellett a lehető legkevesebbet nyomja. Újratölthető, és az üveg, beleértve a dobozt is, újrahasznosítható.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
90 ml
Márka
Prada
Raktáron
61 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, keserűnarancs, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
keserűnarancs, jázmin, moha
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, vanília, fehér pézsma
Az illat fajtájavirágos, pézsmás
Adatok
Cikkszám
MRP724