Ügyfélszolgálat: +36704231190

Prada Luna Rossa Carbon (50ml)
Prada Luna Rossa Carbon (50ml)
28 990 Ft

Prada Luna Rossa Carbon (50ml)

A tökéletes érzéki élmények olyan forrásokból származnak, amelyekre nem is számított volna. A Prada Luna Rossa Carbon férfi Eau de Toilette a legsötétebb sziklák erejét és a legfinomabb szellő gyengédségét egyesíti. A Prada Luna Rossa Carbon üvegét gyárak és az ipari innováció világa inspirálta. Az alap fekete, bársonyos textúrájának az üveg áttetszősége és az ikonikus Prada piros vonal ad kontrasztot.

aromás illat az igazi férfiaknak
az illatot 2017-ben mutatták be
a Prada Luna Rossa férfi illatcsaládba tartozik
Az illat összetétele:
A fejillatot az olasz bergamott határozza meg, amely fekete borssal elegyedik. Utánuk az érzéki levendula akkordjai kerülnek előtérbe, amelyek fémes aromák aláfestésével alkotják az ízig-vérig férfias Eau de Toilette szívillatát. A hosszantartó lecsengésről a pacsulin és ambroxanon nyugvó alapillat gondoskodik.

Az illat története:
A Carbon Eau de Toilette üvegcséje sokban hasonlít a Prada Luna Rossa sorozat többi illatára. Újak azonban a felhasznált anyagok, amelyekben a szén és különböző textúrák jegyei bukkannak fel – a fekete több formában is megjelenik.

Az üvegcse alsó része fekete, átlátszatlan és az organikus selyem textúráját idézve tökéletesen elnyeli a fényt. Ezt sötét, de már átlátszó üveg követi. Az üvegcse formáját úgy tervezték meg, hogy a nyersanyagokat olyan jegyekkel együtt idézze meg, amelyeket fejlett technológiák segítségével dolgoztak fel. A vizuális egyensúlyért a sötét illatot körülölelő, vörös sáv felel.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
50 ml
Márka
Prada
Raktáron
28 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, bors
Szívlevendula, fémes tónusok
Alappacsuli, ambroxan
Az illat fajtájaaromás
Adatok
Cikkszám
MRP738