Ügyfélszolgálat: +36704231190

Prada L'Homme
Prada L'Homme
39 990 Ft

Prada L'Homme

A férfi Prada L'Homme Eau de Toilette könnyű, friss, igazán összetéveszthetetlen illat. Rabul ejti Önt kifinomult illatkompozíciójával, amely tökéletes viselet a hétköznapokon. A chypre és fás tónusokat ügyesen kombinálja egy felejthetetlen illatkompozícióba.Az eredeti, ezüstszínű betűkkel íródott Prada logó által díszített üveg belsejébe rejtett tükör szimbolizálja a L'Homme Prada sokszínű természetét.

magabiztos férfiaknak
mindennapi viselet
chypre-fás illat
Illat összetétele

A pikáns bors tónusait kombinálja a keserű naranccsal már az első tónusokban a Prada L'Homme Eau de Toilette. Szívében kibontakozik az ibolya gyengéd illata a melengető borostyánnal és a gólyaorral együtt. Legtovább bőrén a csábító pacsuli és a különleges cédrus fás tónusai maradnak meg.

Illat története

A Prada La Femme és L'Homme illatok egyidőben jelentek meg. A férfi, és nő között létező egyenrangú kapcsolatot szimbolizálja. Barátok, szeretők, vagy két teljesen idegen ember, akiknek egy közös víziójuk van. Modern illat, magabiztos férfiaknak, amely a Prada jellegzetes tónusait tartalmazza. Egészeves viseletre ideális illat.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
100 ml
Márka
Prada
Raktáron
39 990 Ft
Részletek
Fej
keserűnarancs, bors
Szív
ibolya, gólyaorr, borostyán
Alap
cédrus, pacsuli
Az illat fajtája
chypre, fás
Adatok
Vonalkód
8435137749604
Cikkszám
MRP534