Ügyfélszolgálat: +36704231190

Police To Be The Queen
Police To Be The Queen
15 789 Ft

Police To Be The Queen

A Police To Be The Queen női eau de parfum gyümölcsös és bársonyos jegyek elképesztően gazdag keverékével árasztja el. Stílusos nőknek, akik finom, káprázatos megjelenéssel bírnak, és szeretik kiemelni különcségüket, egyedi stílusukat. Csábító, misztikus nőies illat! Gondosan megválogatott összetevői garantálják, hogy Ön minden alkalommal a társaság királynője legyen.

gyümölcsös illat
érzéki és csábító
intenzív és hosszan tartó
Az illat jellemzői
A Police To Be The Queen parfüm naranccsal és a zamatos mandarin aromájával indít, melyet az ibolya és a piros bogyós gyümölcsök elragadó kombinációja egészít ki. A lehengerlő nőiesség a szívben bontakozik ki igazán, ahol a vad ananász és őszibarack mellett az ibolya és a jázmin érzékisége dominál. A hatás a pézsmán, a cédruson és a vanílián nyugvó meleg alap révén lesz teljes.

Az illat története
Az olasz Police divatház „To Be“ illatkollekciója a modern nőt szólítja meg, aki határozott elképzelésekkel rendelkezik a világról és nem fél megmutatni ezeket. A To Be The Queen 2013-ban jelent meg a kollekcióra jellemző, a világunkban uralkodó hatalomvágyat ironikusan jelképező, koponyát formázó hófehér üvegben, melyet arany színű korona díszít.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
125 ml
Márka
Police
Raktáron
15 789 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
petitgrain, piros bogyó, mandarin, narancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, ibolya, őszibarack, ananász
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, pacsuli, cédrus, vanília
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos
Adatok
Vonalkód
679602511216
Cikkszám
MRP242