Ügyfélszolgálat: +36704231190

Police To Be The King
Police To Be The King
15 789 Ft

Police To Be The King

Igazán férfias illat, a fiatal és határozott férfiaknak, akik kedvelik és értékelik a szokatlan részleteket. A Police To Be The King Eau de Toilette uraknak illatot az erő utáni vágy, meglepő megjelenés, és magabiztos aura jellemzi. Magabiztos, merész férfiaknak, akik szeretik mindenkinek megmutatni különc személyiségüket. különleges, pikáns, fűszeres illatával, amelyben az orientális tónusok dominálnak.

főként hidegebb időjáráshoz
fűszeres-orientális illat
magabiztos férfiaknak
Illat összetétele
Igazán frissítő és üde tónusokkal indul az illat. Az egzotikus citrusos tónusokat kombinálja a fűszeres szerecsendió és kardamom illatával. Szívében a kasmírfa, levendula, borostyán és az üröm alkot tökéletes harmóniát. Legtovább bőrén pedig a fás tónusok maradnak meg a tonkababbal, narancsfa virággal, és gyantával együtt.

Illat története
Dinamikus és robbanékony illatot rejt titokzatos fekete flakonjában a Police To Be The King Eau de Toilette. A korona, az ikonikus, koponya formájú flakonon a hatalom utáni vágyat szimbolizálja. Hozzá illő, női változatban is kapható, amely kontrasztos fehér flakont kapott. Ideális választás a hidegebb időjáráshoz, és akár esti viseletre is.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
125 ml
Márka
Police
Raktáron
15 789 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szerecsendió, babérlevél, cédrus, kardamon, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
levendula, borostyán, üröm, kasmírfa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
narancsfa virága, tonkabab, gyanta, fás tónusok
Az illat fajtája
orientális, fűszeres
Adatok
Vonalkód
679602341127
Cikkszám
MRP241