Ügyfélszolgálat: +36704231190

Police To Be Rebel

A Police To Be Rebel Eau de Toilette férfiak számára önbizalommal tölti el Önt a nap minden percében. Mutassa meg, hogy bízik önmagában, és nem hátrál meg a kihívások elől. Győzzön meg mindenkit, mert amit Ön tud, azt másoknak is kell!

aromás illat
individualista férfiaknak
mindennapi viselet
Az illat jellemzői
Felül az ibolya friss illata a csípős borssal, a szerecsendióval és a pezsgő grapefruittal keveredve senkit nem hagy hidegen. A toalettvizet a szívjegyek emelik ki igazán a tömegből az aromás zsálya, a narancsvirág és a tengeri tónusok egyedi harmóniája révén, amelynek mélységét és erejét a fehér pézsma, gazdag vetiver és a borostyán által képzett alap adja meg.

Az illat története
A karakteres és provokatív Police To Be Rebel Eau de Toilette férfiak számára 2016-ban került a boltokba. Az illat egyediséget és egyéniséget sugároz. Ihletőjeként az Angliából induló punk mozgalom összetéveszthetetlen tarajos frizurája szolgált. Ez a kakastaréj mára a lázadás mellett a kifinomult ízlés szimbóluma is lett. A To Be kollekcióra jellemző, koponyát formázó üveget ezúttal a jellegzetes punk taréj díszíti.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
125 ml
Márka
Police
Nincs raktáron
15 129 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szerecsendió, fekete bors, ibolya levelek
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tengeri tónusok, narancsfa virág, zsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, vetiverfű, borostyán
Az illat fajtája
citrusos, fűszeres
Adatok
Vonalkód
679602661218
Cikkszám
MRP237