Ügyfélszolgálat: +36704231190

Police To Be Miss Beat

Igazán magabiztos, szexi illatot rejt jellegzetes flakonjában a Police To Be Miss Beat Eau de Parfum hölgyeknek. Energikus, trendi, amit a megszokott koponyaformájú üveg új designja is jól kifejez: a gigaméretű fülhallgató a fiatal korosztály védjegyévé vált, mint ahogyan a zenehallgatás is lételemüknek számít. Ezáltal szinte azonnal felkelti az Ön és környezete érdeklődését.

minden nő érzékiségét kiemeli
mindennapos viseletre
orientális-virágos illat
Illat összetétele
A trópusi kókusz, feketeribizli energizáló illatjai keverednek a gyöngyvirággal az eau de parfum első tónusaiban. A szíveben a rózsa és heliotrop virágcsokrával lep meg az illat, amelyhez a fehér barack társul. Legtovább bőrén a melengető borostyán, édeskés vanília, kasmírfa és a csábító fás tónusok maradnak meg.

Illat története
A Police To Be Miss Beat Eau de Parfum igazán vidám, energizáló illat. A márkára jellemző, koponya formájú flakon ebben az esetben élénk rózsaszín színt kapott. Könnyedségét és játékosságát pedig jól szimbolizálja a kék fülhallgató. Ideális választás mindennapi viseletre, mindenkinek aki új kalandokra vágyik.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
75 ml
Márka
Police
Nincs raktáron
14 139 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kókusz, gyöngyvirág, feketeribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
heliotrop, fehér barack, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, borostyán, kasmírfa, fás tónusok
Az illat fajtája
orientális, virágos
Adatok
Vonalkód
679602690812
Cikkszám
MRP235