Ügyfélszolgálat: +36704231190

Police To Be
Police To Be
15 789 Ft

Police To Be

A Police To Be eau de toilette az olyan modern fiatal férfi illata, aki nem hajlandó a szürke tömegben elvegyülni. Ő maga akar a stílus meghatározója lenni. Személyiségének, karakterének kifejezésében pedig a To Be illatában tökéletes partnerre talál.

karizmatikus, fűszeres illat
erős személyiségű férfinak
hétköznapi viseletre
Az illat jellemzői
A fekete bors diktálta jellegzetes fűszeres akkordokat kezdetben a hideg és ragyogó grapefruit frissíti fel. Az ibolya szirmainak üdítő hulláma a Police To Be kollekciójának egyik védjegye. A kompozíció alapját a cédrus és a pacsuli fás jegyei mellett a fehér borostyán visszafogott árnyalata képezi.

Az illat története
A Police To Be férfi parfüm a maga modern, férfias és lázadó módján Hamlet klasszikus dilemmáját idézi: „To be or not to be, that is the question” azaz „Lenni vagy nem lenni: az itt a kérdés”. Sokkal több ez, mint egy közönséges illat – kihívás, hogy hogyan lehet igazi személyiséggé válni. Használója a karizmatikus férfi, aki az életet minden vonatkozásában kiélvezi. A To Be Eau de Toilette üvegét akár a régészeket és antropológusokat hosszú évtizedeken át izgalomban tartó kristálykoponya is inspirálhatta volna: a fények és árnyékok különös játéka minden rajongónak és gyűjtőnek felkelti a figyelmét.

Teljes összetevőlista

SD ALCOHOL 39 C PARFUM EAU PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE ETHYL HEXYL METHOXYCINNAMATE BUTYL METHOXY DIBENZOYL METHANE ETHYL HEXYL SALICYLATE EXT D&C VIOLET NO. 2 COLORANT:BLEU 1 A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
125 ml
Márka
Police
Raktáron
15 789 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
paprika
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ibolya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, cédrus, borostyán
Az illat fajtája
fűszeres, fás
Adatok
Vonalkód
679602601122
Cikkszám
MRP236