Ügyfélszolgálat: +36704231190

Paco Rabanne Phantom (50ml)
Paco Rabanne Phantom (50ml)
29 990 Ft

Paco Rabanne Phantom (50ml)

Futurisztikus illat, amely kommunikál a telefonjával.
Tökéletes kapcsolat Ön, az illatvilág és a modern technológiák között. Pontosan ezt mutatja be a Paco Rabanne Phantom férfi Eau de Toilette. Az illatüveg króm és fém felhasználásával készült, fekete részletekkel. Az első kapcsolódásra képes illat. Érintsd az okostelefonod az üveg tetejéhez és ismerd meg Phantom-ot!

magabiztos aromás illat erősen citrusos tónusokkal
az üvegcse (100 és 150 ml-es kivitelben) összepárosítható okos telefonnal
az illat összetevői a környezetet és etikai szabályokat tiszteletben tartó forrásokból származnak
Az illat összetétele
Bevezetésében a krémes levendulás tónusok a legjellegzetesebbek, majd az energiával teli olasz citrusok és a szexi hatású madagaszkári vanília váltják. Az utolsóként érezhető vetiver rajzolja meg a végét. Ezt az illatkompozíciót valóban sokáig élvezheti.

Az illat története
A Phantom illat valóban forradalmi erejű, amely egyúttal a Paco Rabanne márka új oszlopos tagja. A robot formájú üvegcse ugyanis egy NFC chippel rendelkezik. Ennek köszönhetően csatlakoztatható az okos telefonjához, és megnyílik ezáltal az út a szórakoztató tartalmához.

Az illatkompozíció összetételéhez a idegtudomány ismereteit is felhasználták, hogy az illat szexuális vonzóság érzetét keltse, önbizalmat és energiát adjon. A Phantom illat ráadásul vegán és kivételesen tiszta összetevőkből áll. Nem tartalmaz szulfátokat, ftalátokat, ásványi olajokat vagy más hasonló összetevőket. Ezenkívül a 150 ml-es üvegcsét egyszerűen újratölthető.

A Phantom illat kompatibilitása az okos telefonokkal:
Android: A legtöbb típusú Android telefonnal kompatibilis (Google, Samsung, Huawei, Xiaomi, Motorola, HTC stb.).
iPhone: A legtöbb típusú iPhone-nal kompatibilis. Nem kompatibilis az iPhone 6-tal, az iPhone SE (1.generáció), iPhone 5-tel és ennél régebbi típusokkal.

Aktiválni kell az NFC alkalmazást (az újabb iPhone-ok esetében nincs szükség aktiválásra). Csak internetes kapcsolattal használható.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau de Toilette
Kiszerelés
50 ml
Márka
Paco Rabanne
Raktáron
29 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
lavandin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
madagaszkári vanília, olasz citrom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vetiverfű
Az illat fajtája
aromás, fás
Adatok
Vonalkód
3349668582365
Cikkszám
MRP325