Ügyfélszolgálat: +36704231190

Paco Rabanne Invictus Victory (100ml)
Paco Rabanne Invictus Victory (100ml)
44 990 Ft

Paco Rabanne Invictus Victory (100ml)

A győzelmen kívül ezentúl nem ismer más célt. Az Önt sikerhez vezető eszköz a férfi Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum, amellyel megsokszorozhatja képességeit, és a vereséget törölheti a szótárából.

intenzív, férfias illat friss és keleties jegyekkel
érezteti Önnel, hogy a győzelem karnyújtásnyira van
2021-ben mutatták be
Az illat összetétele
Az első pillanattól kezdve magával ragadja Önt egy adagnyi átható citrusos jegy és a rózsabors kombinációja, amely tömjénnel keveredik. Mindez meglepően lenyűgöző társítást teremt, és az aromás levendula jegyei festik alá. A vaníliával és ámbrás jegyekkel kiegészített, édesen melengető tonkabab formájában érzéki hullám érkezik.

Az illat története
A Paco Rabanne Invictus Victory illata igazi sokkot készített elő az Ön érzékei számára. Illatkompozíciójában karakteres frissesség csap össze magnetikus hatású érzékiséggel. Az eredmény egy olyan illat, amelyből sugárzik a hatalom. Ön hamarosan nemcsak az illat függőjévé válik, hanem a győzelem érzésének is részese lesz, amely vele jár.

Az Invictus üvegcséje most először jelenik meg fekete színben, hogy ezzel első pillantásra is utaljon csábító tartalmára. A matt kupak pedig ellentétet teremt az üvegcse fényes testével, amit ráadásul V betű díszít, és tovább fokozza az Eau de Parfum teljes intenzitását.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Paco Rabanne
Raktáron
44 990 Ft
Részletek
Fej
citrom, rózsabors
Szív
tömjén, levendula
Alap
tonkabab, borostyán
Az illat fajtája
orientális
Adatok
Vonalkód
3349668588732
Cikkszám
MRP547